. 

Interieur Verstraete

Een website op maat voor Interieur Verstraete

Website

geleverde diensten

V

branding Webdesign nortada interieur verstraete

Interieur Verstraete creëert maatwerk waarbij de wensen van de klant centraal staan en dat binnen een afgesproken budget. Het bedrijf was de afgelopen jaren sterk gegroeid, maar dit vertaalde zich nog niet in hun website. Daarom hielpen wij Interieur Vertstraete met het ontwerpen en ontwikkelen van hun nieuwe website.

Gemakkelijk navigeren, minimalistisch en klassevol. Dat waren de eisen van Interieur Verstraete voor hun nieuwe website. De kwaliteit die zij leveren moest zich vertalen in de nieuwe website zodat het meteen duidelijk is wat de klant kan verwachten.

branding Webdesign nortada Grafisch ontwerp in Mechelen interieur verstraete

Om het gewenste eindresultaat te bekomen werd er gestart met het maken van enkele moodboards. Op basis van deze moodboards konden we al een initiële stijl bepalen. Daarna konden we starten met de designfase, waar we de stijl verder optimaliseerden zodat het perfect paste in de visie van Interieur Vertstraete.

Eens het design op punt stond, gingen we aan de slag om de website te ontwikkelen. Hierbij werd er gebruik gemaakt van WordPress als CMS systeem. Er werd een volledig op maat gemaakt template gemaakt waardoor de website in de toekomst makkelijk te onderhouden is. 

contact

Interesse in een samenwerking?

Alles begint met een goed gesprek!