Wat wij voor jouw merk kunnen betekenen

branding

logo ontwerp
merkstrategie
merkidentiteit
merkbeleving

website

webdesign
development
ux & ui

grafisch ontwerp

motion design
social media ontwerp
illustraties
print ontwerp
omgevingsontwerp

overige diensten

fotografie
advertisement
copywriting
social beheer

Hoe pakken we dit aan?

Nortada helpt zowel startende als bestaande merken met het (her)ontwikkelen van hun persoonlijkheid. Samen kijken we wat jouw merk nodig heeft om te groeien, zowel on- als offline.

stap 1

Meet

We starten natuurlijk altijd eerst met een meeting. Hierin leren we elkaar kennen en vooral, wat jouw doelstellingen, problemen en verwachtingen zijn.  

Contacteer ons

stap 2

Strategie

Na de meeting starten wij met een strategische oefening. We bekijken hoe we jouw problemen kunnen oplossen, wat we hiervoor nodig hebben en welke diensten er nodig zullen zijn om het gewenste eindresultaat te behalen.

stap 3

Ontwikkelen

Hierbij gaan we onze ideeën uitwerken die we hebben opgedaan tijdens de strategische oefening. Dit kan een (re)branding of website zijn, maar ook social media posts of een brochure behoort tot de mogelijkheden. 

stap 4

Onderhouden

De laatste stap is eigenlijk de belangrijkste stap van het proces. Het onderhouden van je merk. Of het nu gaat om een website,  branding of een andere toepassing. Je merk onderhouden zorgt ervoor dat het sterk steeds herkenbaar blijft bij je doelpubliek.

contact

Interesse in een samenwerking?

Alles begint met een goed gesprek!