. 

Dental Talents

Een frisse branding voor Dental Talents

Branding

geleverde diensten

V

Dental Talents is een HR bureau dat zich specialiseert in mondhygiënisten. Ze helpen (toekomstige) mondhygiënisten bij het maken van belangrijke keuzes in hun carrière en bij het vinden van de werkplek die het beste bij hun situatie en ambities past. Daarnaast bieden ze een persoonlijk ontwikkel- en opleidingsprogramma aan waarin aandacht voor de mondhygiëniste centraal staat.

Eerst en vooral werd er een beeldmerk gecreëerd. Dat beeldmerk bestaat uit de glimlach die je ook terugvindt in het logo. Dit beeldmerk dient als visueel element doorheen de volledige huisstijl.

Het merk moest een frisse uitstraling krijgen en vooral jongeren aanspreken, omdat dat de doelgroep is waar Dental Talents op inzet. Hiervoor ontwikkelden we een huisstijl met frisse kleuren. Groen en geel vormen de hoofdkleuren van het merk. Terwijl rood en blauw als secundaire kleuren gebruikt worden. Daarnaast werd het beeldmerk  hier ook toegevoegd aan de verschillende toepassingen om de huisstijl door te trekken doorheen het volledige merk.

Op basis van de huisstijl werden er verschillende toepassingen ontwikkeld. Daarbij werden er posters en social media advertenties ontworpen om zowel online als offline reclame te kunnen maken. 

contact

Interesse in een samenwerking?

Alles begint met een goed gesprek!