. 

Vejos

Branding en website voor VEJOS

BrandingWebsite

geleverde diensten

V

VEJOS NL Pro Antwerpen Nortada Webdesign Branding Mechelen Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland

VEJOS (of Vereniging voor 
Jong Orthopedisch & Sportgeneeskundig Nederland) is een vereniging gericht op masterstudenten geneeskunde, artsen en arts-onderzoekers met een interesse in de Orthopedie en/of Sportgeneeskunde. Het wordt geleid door een viertal, bestaande uit medisch studenten, artsen en arts-onderzoekers. In hun rol van dagelijks bestuur zijn zij verantwoordelijk voor het functioneren van de vereniging.

Omdat VEJOS een start-up was hadden ze nood aan zowel een volledige branding als een website. Hierbij hielpen wij hen door middel van een totaalpakket af te leveren.

VEJOS NL Pro Antwerpen Nortada Webdesign Branding Mechelen Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland

VEJOS hun voornaamste voorwaarde was dat het merk professionaliteit, rust en betrouwbaarheid moest uitsralen, maar ook sportiviteit en beweging. Daarnaast moest het logo zowel met “VEJOS” als met “Vereniging voor 
Jong Orthopedisch & Sportgeneeskundig Nederland” goed werken. Een bijkomende voorwaarde was dat het een link met orthopedie en sport moest hebben, zonder een letterlijke vertaling te zijn (zoals een wervel).

VEJOS NL Pro Antwerpen Nortada Webdesign Branding Mechelen Vereniging voor Jong Orthopedisch en Sportgeneeskundig Nederland

Na enkele initiële concepten te ontwerpen kwamen we uit bij één concept, namelijk een lettermark met de letter “V”. Dit straalt zeker professionaliteit uit, maar we moesten natuurlijk ook sportiviteit en beweging in het logo verwerken.  Dit hebben we gedaan door middel van de “V” op te bouwen uit twee gebogen benen. Deze twee benen zijn gebaseerd op de positie die je benen hebben wanneer je aan het lopen bent. Door dit te doen creëerden we een dynamisch logo waarin de link met sport en beweging gelegd werd.

Het concept van de loopbeweging werd daarna ook verder gezet doorheen de volledige huisstijl. Zoals hierboven te zien is, werd er een voorstelling van de loopbeweging gecreëerd waarin het logo wordt uitgelicht. 

Naast de branding van VEJOS, werd er ook nog een website ontworpen en ontwikkeld door ons. Op deze website werd de volledige branding doorgetrokken zodat alles een mooi geheel vormt. 

Het hoofddoel van de website is het informeren van (toekomstige) leden en partners. Daarom is het belangrijk dat alle informatie snel en makkelijk te vinden is. Hierdoor kunnen de bezoekers meteen zien waar VEJOS voor staat en wat VEJOS voor hen kan betekenen.

contact

Interesse in een samenwerking?

Alles begint met een goed gesprek!